ATATÜRK'ÜM HEP VAROLSUN

1920 ve sonrası aydınlık günlerden merhaba dostlarım!

 
Soyadlarımız kutlu olsun; ATATÜRK’ÜM HEP VAROLSUN!

KİMLİĞİMİZİ,BİREY OLMAMIZI,ÖZGÜRLÜĞÜMÜZÜ BORÇLUYUZ ONA!

Bugüne bakalım önce . -BAŞARILI TÜRK SPORCULARI ÜLKEMİZE MADALYA GETİRMEYE DEVAM EDİYOR; Her gün başka başka alanlarda madalya getiriyorlar ülkemize .VAR OLSUNLAR . 
-AKINCI SİHA İRTİFA REKORU kırmış;NEGÜZEL! -CHP içerisinden bir başkan yardımcısı; AKINCI SİHALAR için yapılan bir müdahaleye; “BU KORKU ONLARA YETER”demiş;Aslında MİLLİ düşününce “BU AYIP SÖYLEYENE YETER.”

-SURİYE’NİN HASEKİ kentinde yapılan PYD toplantısında PKK bağlantısı,sloganlar ve afişlerle dünyaya kanıtlandı.
BAKALIM PYD için TERÖR ÖRGÜTÜ diyecek mi EMPERYALİZM. 
-BAKAN YARDIMCISI İTİRAF ETTİ:”122.000 SURİYELİ KAYIP!” Saklambaç oynuyorlar bizle herhalde.

-CANIMIZ YANIYOR MARMARİS BU SEFER YANGININ ADI.YANGINLARIN BİRİ BİTMEDEN DİĞERİ BAŞLIYOR.UNUTMAMALI Kİ;YÖNETENLERİN ÖNLEM ALMASI VE ÇÖZMESİ GEREKEN HATTA GÜVENLİK SORUNU BU YANGINLAR. 
-Yangınlar için gece görüşlü helikopter gerekli imiş;ilk 4 helikopter 4 Temmuz’da gelebilecekmiş! Kışın niye düşünmedik acaba! 
 
-İzmir DİKİLİ’de dünya harikası koylar maden ve yerleşime açılıyormuş!Yer mi kalmadı?

-Çanakkale köprüsünden geçen AMBULANS dahi para ödemek zorunda imiş;Geçiş ÜSTÜNLÜĞÜ nerede?
 
-FETÖ bağlantısı ile eş konulan BOYDAKLARA ait ERCIYAS HOLDİNG’in atanan KAYYUM’U TÜRGEV ve TÜGVA’ya karın % 2.5’unu veriyormuş! Kendi deyimiyle:”Veririm kime ne?” -
 
DEVLET ÜNİVERSİTELERİ DE YABANCI ÖĞRENCİLERE VE ÖĞRETMENLERE AÇILDI;BUNUN ADI “EĞİTİM VE ÖĞRETİM İŞGALİ” olur mu dersiniz?

Biz bugünü boşverip KURTULUŞ TARİHİMİZE varıp mutlu olalım. 21 haziran 1934 tarihindeyiz. 2525 sayılı kanun ile,her vatandaşın  öz adından başka bir de soyadı taşıması zorunlu kılındı.
 Soyadları "Türkçe"olacak; rütbe ,yabancı adlar,gülünç kelimeler,ünvanlar soyadı olarak kullanılamayacaktır

Bu kanunla toplum hayatı düzene sokulup; toplum ile kişiler arasındaki karışıklık giderilmiş oldu.
...
 
 21 haziran 1921 tarihi de, Adapazarı'nın milli güçlerce işgalden kurtarıldığı tarihtir. Aynı zamanda Zonguldak,Kocaeli-Kandıra , Sakarya'nında kurtarıldığı zamandır. 

Kutlu olsun ADAPAZARI-ZONGULDAK-SAKARYA-KANDIRA’mızın kurtuluşu... Tarih güç verir;Almasını bilene. Yürüyecek çok yol var;Koşmasını bilene. Sıra sıra setler var;Aşmasını bilene. Sevgi ve saygı ile...